meistä

Hyrylän Hammaslääkäriaseman tarina alkoi vuonna 1986, kun vastavalmistuneet hammaslääkärit Maarit Saario ja Leena Rinta-Nikkola perustivat hammaslääkärivastaanoton Tuusulan Lääkäriaseman tiloihin.

Vuonna 2002 vastaanotto muutti nykyisiin, isompiin tiloihin, joita on uudistettu vuosien varrella. Vastaanotolla tapahtui sukupolvenvaihdos huhtikuussa 2019, jolloin vetovastuun yrityksestä otti hammaslääkäreistämme Antti Hietala.

Olemme lämminhenkinen, kotimainen, ketjuihin kuulumaton täyden palvelun hammaslääkäriasema. Meille on helppo tulla, meillä saat yksilöllistä ja ihmisläheistä hoitoa. Pitkäaikaiset potilassuhteemme ja saamamme hyvä palaute ovat siitä esimerkkinä.

tiimi

Antti Hietala

Hammaslääkäri

Leena Rinta-Nikkola

Hammaslääkäri

Maarit Saario

Erikoishammaslääkäri / Protetiikka ja purentafysiologia

Riitta Hynninen

Hammaslääkäri

Rami Kuusikoski

Hammaslääkäri

Anneli Lehto

erikoisHammaslääkäri / iensairaudet

Olli Murros

Hammaslääkäri

Miia Tiainen

Suuhygienisti

Aija Nurmi

Hammashoitaja

Elsa Uusitalo

Hammashoitaja

Kati Harjula

Hammashoitaja

Rita Hietala

Vastaanottosihteeri

Palveluistamme

Olemme täyden palvelun hammaslääkärivastaanotto, ja meiltä saat lähes kaikki tarvitsemasi hammashoidon palvelut.

Ohessa esimerkkejä tarjoamistamme palveluista. Lisätietoja voit kysyä tiimiläisiltämme.

Kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman ja hyvän hoidon perustana on aina huolellinen suun ja hampaiston tutkimus. Yksilöllisesti sovittu tarkastusväli pitää yllä suun ja hampaiden terveyttä. Halutessasi kutsumme sinut säännölliseen tarkastukseen. Erikoishammaslääkärimme ottavat vastaan myös lähetepotilaita ja tekevät oman alansa konsultaatioita.

Suun ja kasvojen alueen röntgentutkimus on hammaslääkärille tärkeä apuväline hoitopäätöstä tehtäessä ja hoidon seurannassa. Käytämme nykyaikaisia digitaalisia röntgenlaitteita. Otamme sekä panoraamakuvia että pienempiä yksittäisiä röntgenkuvia. Panoraama- eli kokoleukakuva antaa laajaa tietoa hampaiston ja leukojen alueen terveydentilasta. Panoraamakuvaan sisältyy radiologian erikoishammaslääkärin lausunto.

Meiltä saat kaikki perushammashoidon palvelut, kuten hampaiden paikkaukset, juurihoidot ja poistot.

Pinnallisempi ientulehdus tai syvemmälle ulottuva hampaiden kiinnityskudosten tulehdustila eli parodontiitti ovat hyvin yleisiä sairauksia. Parodontiitti tuhoaa leukaluuta hitaasti ja usein myös oireettomasti. Hoitamattomana se voi johtaa hampaiden liikkuvuuden lisääntymiseen, purentamuutoksiin ja lopulta jopa hampaiden menetyksiin. Parodontiitista aiheutuvat syventyneet ien- ja luutaskut toimivat tulehduksen piilopaikkoina ja ovat näin uhka koko yleisterveydellemme. Syvemmälle edenneitä hampaiden kiinnityskudossairauksia hoitaa alan erikoishammaslääkäri eli parodontologi. Pinnallisempia iensairauksia hoitavat kaikki hammaslääkärit sekä suuhygienistit.

Yleisimmät syyt purentakyvyn heikkenemiseen ovat hampaiden puutokset, huonokuntoiset tai liian kuluneet hampaat ja hampaiston asentovirheet. Proteettisen hoidon tarkoituksena on kuntouttaa heikentynyttä purentaa. Erilaisilla ratkaisuilla joita ovat kruunutukset, sillat, irroitettavat osa- ja kokoproteesit, kuntoutetaan purenta ja parannetaan samalla hampaiden ulkonäköä.

Purentaperäiset vaivat voivat ilmetä mm. päänsärkyinä, korvien tai niska-hartiaseudun kipuina, oireina hampaissa, kasvoilla tai leukanivelissä. Vaivat voivat johtua esimerkiksi epätasapainoisesta purennasta tai yöllisestä hampaiden narskuttelusta. Purentavaivoja hoidetaan yleisimmin purentakiskolla tai purentaa tasapainottavin rakentein tai hionnoin.

Implanteilla eli keinojuurilla voidaan korvata puuttuvia tai poistettuja hampaita. Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna ne ovat luotettava ja laadukas tapa korvata menetettyjä hampaita. Olosuhteet suussa tulee kartoittaa hyvin ennen keinojuurten asettamista. Oman luun riittävyys tutkitaan ja varmennetaan röntgenkuvin. Suun tulehdukset on hoidettava pois ennen implantointia. Omat elintavat, esimerkiksi tupakointi ja suun omahoito, vaikuttavat hoidon onnistumiseen. Titaaninen keinojuuri luutuu leukaluuhun yleensä 3 – 6 kuukaudessa, jonka jälkeen implanttien varaan voidaan kiinnittää pysyvästi erilaisia kruunu- tai siltarakenteita tai tukea irtoproteeseja. Käytämme vain hyvin tutkittuja ja laadukkaita implanttimerkkejä.

Vastaanotollamme on käytössä intraoraaliskanneri suunnitteluohjelmistoineen, jyrsinlaitteisto sekä 3d-tulostin. 

CAD/CAM-tekniikalla voimme valmistaa keraamiset paikat ja kruunut suoraan vastaanotolla.

Hammaslääkäripelot voivat johtua monista eri syistä, ja pelkoa voidaan myös käsitellä monin eri tavoin. Usein hoito onnistuu jo hyvin, kun ilmapiiri on ystävällinen, rauhallinen ja potilasta kuunteleva. Toimenpiteet voidaan tehdä hyvässä puudutuksessa ja tarvittaessa käytetään esilääkitystä. Nukutuksessa tehtävästä hammashoidosta voidaan myös sopia.

Hampaiden virheasentoja tai värjäymiä voidaan korjata monin erilaisin keinoin, esimerkiksi ohuilla keraamisilla laminaateilla, keraamisilla kruunuilla tai hampaan värisillä paikka-aineilla.
Hampaiden valkaisu kuuluu myös palveluihimme. Valkaisun soveltuvuus arvioidaan tarkastuksen yhteydessä.

Työterveyshuoltoon liitetty suun ja hampaiston hoito on mainio tapa tukea yrityksen henkilöstön terveyttä. Vastaanottomme tarjoaa sopimusta työpaikkanne hammashoitoon.

Hintoja

Alla on esimerkkejä yleisimpien toimenpiteidemme hinnoista. Hinnasto on viitteellinen ja lopullisen hinnan sekä kustannusarvion saat hammaslääkäriltäsi. Toimenpiteen hintaan vaikuttaa sen vaativuus ja kesto. Täydellisen hinnaston saat pyytämällä sitä vastaanotostamme.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus.

ToimenpideHintaOmavastuu
Tarkastus*70€54,50€
Tarkastus-kuvat (bite-wing röntgen)36€30€
Koko leuan röntgenkuva (OPTG)101€92€
Yhden pinnan paikka81€71€
Kahden pinnan paikka129€112€
Kolmen pinnan paikka153€134€
Hammaskruunu paikkaamalla195€172€
Juurihoito**alk. 250€
Hammaskiven poisto 20 - 60min (suuhygienisti)62€ - 146€57€ - 128€
Hampaan poisto92€ - 172€82€ - 162€
Hampaan poistoleikkaus299€257 €
Puudutus23€20 €
Nukutus (sisältää nukutuksen sekä hammaslääkärin työt)800€ / tunti
Vastaanottovalkaisu295€
Keraaminen CAD/CAM -kruunualk. 600€
Implanttikonsultaatio (sis. tarvittavat röntgen-kuvat)100€
Implanttikruunu (hoitokokonaisuus)alk. 1600€
Toimistomaksu per laskutus9€
Erikoishammaslääkäreillä oman erikoisalansa korotus 30%
Peruuttamaton poisjäänti (peruutathan aikasi vähintään 24h ennen ajanvaraustasi)60€ / 30min
*Hammaslääkärin tutkimus korvataan kerran joka toinen kalenterivuosi tai hammaslääkärin tutkimuksessaan toteaman potilaan terveydentilan edellyttämän tarpeen perusteella kerran kalenterivuodessa.
**Juurihoidon kokonaishinta vaihtelee merkittävästi ja riippuu hoidettavasta hampaasta ja hampaan tilanteesta. Saat kustannusarvion hammaslääkäriltäsi.
yhteystiedot

Vastaanottomme sijaitsee Tuusulassa, Hyrylän keskustassa. Autolla saapuville on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Lähin bussipysäkki on 250m päässä, johon pääsee busseilla 641, 643, 662, 961, 961B ja 971. Tilamme sijaitsevat katutasossa ja meille on esteetön kulku myös esimerkiksi pyörätuolilla.

Voitte varata ajan puhelimitse tai nettiajanvarauksesta.

Osoite

Kauppatie 11

04300 Tuusula

Ota yhteyttä
Aukioloajat

Ma – To     8 – 20

Pe              8 – 15