Hyrylän Hammaslääkäriasema

Nettiajanvaraus

tai soita 09 2747740

Tietoa yrityksestämme

Hyrylän Hammaslääkäriasema aloitti toimintansa 1986, kun me vastavalmistuneet hammaslääkärit Maarit Saario ja Leena Rinta-Nikkola perustimme hammaslääkärivastaanoton Tuusulan Lääkärikeskuksen, nykyisen Aavan, tiloihin. Vuonna 2002 siirryimme nykyisiin, isompiin toimitiloihin osoitteeseen Kauppatie 11. Tällä hetkellä vastaanotollamme työskentelee kahdeksan hammaslääkäriä. Anneli Lehto ja Rami Kuusikoski liittyivät joukkoomme syksyllä 2017 ja helmikuussa 2018 aloitti vastaanoton nuori, jo muutaman vuoden kokemusta omaava hammaslääkäri Antti Hietala. Lisäksi vastaanotollamme toimii suuhygienisti, kolme hammashoitajaa ja vastaanottosihteeri.

Olemme uudistaneet vastaanottoamme ajan kuluessa, joten tilamme sekä laitteistomme ovat ajanmukaiset. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja kokenutta, pidämme osaamistamme yllä jatkuvalla kouluttautumisella.

Olemme lämminhenkinen, kotimainen, ketjuihin kuulumaton hammaslääkäriasema. Meille on helppo tulla, meillä saat yksilöllistä ja ihmisläheistä hoitoa. Pitkäaikaiset potilassuhteemme ja saamamme hyvä palaute ovat siitä esimerkkinä.Maarit ja Leena

Leenan huone
Aula